De la Maria Tănase la Edith Piaf,
prin Micul Paris

SÂMBĂTĂ 2 MARTIE 2024
21:00
Restaurant Elisabeta
Teatrul Elisabeta
De la Maria Tănase la Edith Piaf,
prin Micul Paris
Sold Out


Interesat de următoarea reprezentație?

Din respect pentru artiști, accesul în sala de restaurant se face cu 90 de minute înainte de începerea spectacolului, pentru preluarea comenzilor de mâncare și băuturi. 

Chansonetta, tango argentinian, jazz, fado, ritmuri cubano, folclor românesc și mexican reinterpretat, muzică românească interbelică

Durata: 1h 30min (fără pauză)

Componența: 
Jezebel – voce
Puiu Pascu – pian
Adrian Flautistu – contrabas

Preț Bilet: 69 lei

Sinopsis

Jezebel aka Izabela Barbu vine în atenția publicului cu un spectacol muzical ce vă va purta într-o călătorie a anilor de glorie ai Bucureștiului de odinioară. Proiectul este un “arc en ciel”, o punte muzicală și conceptuală între cele două mari simboluri ale muzicii interbelice: Maria Tănase, “privighetoarea Carpaților”, și Edith Piaf, “vrabia pariziană”. Cele doua voci au marcat aceeasi epocă, având povești de viață incredibile și atât de asemănătoare…
Presărat cu piese celebre din perioada interbelică, tangou, jazz, muzică franțuzească – chansonette dar și folclor, repertoriul va delecta chiar și cele mai sofisticate gusturi muzicale.
Dacă ți-e dor de izul vremurilor demult apuse, ia-ți pantofii de dans și hai la o plimbare pe Bulevardul Regina Elisabeta, oprește-te la nr. 45, la Restaurant Elisabeta – un loc în care nostalgicii se pot întoarce în timp.

Te rugăm să nu întârzii, pentru că biletele își pierd valabilitatea odată cu începerea spectacolului.